GETTING MY پمپ ضد اسید TO WORK

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Getting My پمپ ضد اسید To Work

Blog Article

پمپ‌های اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلال‌ها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آب‌کاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند.

در زمان استفاده از این نوع باید دقت داشته باشید که در صورت اسیدی بودن سیال ، فعالیتهای امنیتی مورد نیاز را انجام دهید زیرا به طور کلی هیچ دستگاهی نمیتواند به طور صد در صدی از سلامت نیروی انسانی مراقبت کند.

مناسب برای پمپاژ مایعات آبکار و آب نمک ، نیز مورد استفاده قرار میگیرد 

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در زمان اسمبلینگ ( ترجیح بر این است که این کار توسط افراد غیر متخصص انجام نشود ، همچنین این عمل گارانتی محصولاتی که شامل این شرایط میشوند را باطل خواهد کرد ) به لوله های خروجی و ورودی و عدم وجود نشتی در دستگاه بسیار دقت نمایید زیرا در صورتی که مواد خورنده به بیرون دستگاه راه پیدا کنند به پوسته ی گیربکس می تواند آسیب جدی برساند.

با چرخش پروانه، مایع به داخل پمپ کشیده می‌شود و سپس تحت فشار به سمت خروجی هدایت می‌شود.  

البته جنس مواد تولیدی به نوع سیالی که پمپ جهت جا به جایی مورد استفاده قرار می گیرد وابسته است. اجزای سازنده اغلب پمپ های اسید شامل موارد زیر می شود:

با توجه به همین ویژگی‌ها این پمپ‌ها از تخریب مواد شیمیایی و یا تغییر در آن جلوگیری می‌کنند. از دیگر مزایای این پمپ‌ ضد اسید می‌توان به انتقال ذرات معلق و مواد با لزجت بالا نیز اشاره کرد.

پیشنهاد میشود قبل از خرید پمپ اسیدی اگر در این زمینه اطلاعات و تجربه کافی را ندارید حتما با کارشناسان فروش ما تماس گرفته و مشورت نمایید، زیرا در بعضی از زمینه ها با یک انتخاب غلط هم دستگاه در مدت زمان کمی آسیب دیده و دیگر click here کارآیی ندارد همچنین ممکن است به سیالات نیز آسیب برساند و موجب اتفاقات خطرناکتری نیز شود.

در ادامه در خصوص انواع پمپ مواد شیمیایی و کاربرد ها و نکات هنگام خرید آن ها توضیح خواهیم داد.

پارچه پلی استر

 محور: قسمتی است که پروانه به آن متصل است و نیروی مورد نیاز برای چرخش پروانه را از موتور منتقل می‌کند. این جزء باید به گونه‌ ای ساخته شود که در برابر نیروهای وارده و اصطکاک مقاوم باشد و همچنین از مواد ضد خوردگی برای جلوگیری از آسیب ‌های ناشی از مایعات اسیدی استفاده شود. 

لازم به ذکر است که این نوع پمپ دارای حجم تزریقی کمتری نسبت به پمپ های برقی می باشد.

این اجزاء معمولاً از موادی مانند گرافیت یا سیلیکون ساخته می‌شوند که در مقابل خوردگی و دماهای بالا مقاوم هستند.  

Report this page